Vestlandske Auto takker for tilliten, og gratulerer Momentium med ny bil!

Momentium har allerede hatt flere Ford nyttekjøretøy, levert fra Vestlandske Auto. Denne gangen falt valget på en ny Ford Transit Connect- en tøff, praktisk og pålitelig varebil med god lasteplass. Ford Transit Connect byr også på energieffektive motorer, avansert teknologi og høy komfort.

"Jugendfestbilen", som blir en del av promoteringen av 10 års jubilèet for Jugendfest, rullet ut fra våre lokaler i november.

- Ford Transit Connect er perfekt til vårt bruk, forteller en fornøyd Terje Erstad og Eivind Erstad, som fikk bilen overlevert av selger Daniel Lausund.

Størst på nyttekjøretøy på Sunnmøre:

Vestlandske Auto og Ford har posisjonert seg som den største leverandøren av nyttekjøretøy på Sunnmøre. Fords nyttekjøretøy "range" byr på alt fra den råsterke pickupen Ford Ranger, til små og store varebiler.

-Vi er stolt over å kunne tilby våre næringskunder en bred plattform av kvalitetsprodukt som kan tilpasses de fleste behov, sier våre selgere for nyttekjøretøy, Daniel Lausund og Kristoffer Heggemsnes.

Fortsetter samarbeidet i 2017!

Vestlandske Auto har vært hovedsamarbeidspartner med Momentium siden 2014, og vi er glad over å kunne forlenger samarbeidsavtalen også i 2017.

Kultur og musikk er noe som engasjerer i alle aldere og livsfaser, og med Ford og Nissans brede modellutvalg har vi biler som appellerer til alt fra unge voksne og eldre, til små og store barnefamilier.

- Vi ønsker å møte kundene «der hvor kunden er», i omgivelser for trivsel og glede, samtidig som vi ønsker å bidra til utvikling av lokalt kulturliv. Vi ønsker å videreføre samarbeidet med en aktør som jobber for et levende og ekspansivt kulturliv i vår region. Momentium er et naturlig valg, og vi er glad for å fortsette samarbeidet også i 2017, forteller daglig leder Marius Heidang- Olsen

Vi er en ung og ambisiøs organisasjon, og vårt mål er at våre ansatte skal være stolt over å jobbe for Vestlandske Auto. Momentium og deres festivaler har en profil som vi kan identifisere oss med, og vi er stolt over vårt samarbeid, som har bidratt til energi og inspirasjon hos våre ansatte.