Navnet er kjent. Alt annet er nytt! Sprekere, tøffere, lengre, lavere og sikrere enn noensinne. Nå er nye Nissan Micra her!!

Lanseringskampanje leasing nye Nissan MICRA Tekna IG-T 90 launch edition:

Kr 1899,-* pr mnd og 1,99 % rente!

 
*Tilbud gjelder en godt utstyrt "launch" modell av utgave tekna (høyeste utstyrsnivå). Startleie kr 45 000. Avtaleperiode 36 mnd/ 45000km. Termingebyr er inkl. i månedsleie. Etabl. gebyr 5363,-. Årsavgift tillagt mva kommer i tillegg.

 

Nye Nissan Micra fra kr 196 000,-

Nye Nissan Micra er spesialutviklet for det europeiske markedet og setter en ny sikkerhetsstandard i klassen. Nye Nissan Micra omtales som en liten revolusjon, og representerer en betydelig forbedring fra forgjengeren. Bilen får en meget gunstig startpris levert Ålesund fra 196 000,-. 

Sportslig og attraktiv
Nye Micra er utformet og utviklet med fokus på behovene til europeiske kunder. Micra har fått et helt nytt og sportslig eksteriørdesign som temmelig sikkert vil gjøre den attraktiv for en stor kundemasse.

Ny sikkerhetsstandard
Det moderne utseendet og den gode følelsen fortsetter innvendig med et totonet interiør av myke materialer som standard. Nye Micra er også gjort teknologisk ledende med en rekke funksjoner som er nye både i Micra og i segmentet den skal konkurrere med. Nye Micra setter en ny sikkerhetsstandard i klassen
Nye Micra er blant annet utstyrt med filskift-varsling, et nytt sikkerhetssystem som styrer Micra tilbake i kjørefeltet etter behov. 

Lyd i hodestøtten
"BOSE Personal lydsystem" er også unikt for Micra med innebygde høyttalere i hodestøtten på førersetet for å oppnå en enestående 360° lydopplevelse. Nye Micra er tilgjengelig med et bredt utvalg for personliggjøring slik at du på mange måter kan skreddersy den slik du vil.