15. januar 2018 bytter Haukebø & Rødseth AS navn til Auto 8-8 Haukebø & Rødseth AS. Det blir også navneendring for Vestlandske Auto i Ålesund, som endrer navn til Auto 8-8 Vestlandske.

Historien
Auto 8-8 har de senere årene styrket sitt regionale eierskap gjennom oppkjøp av de tradisjonsrike selskapene Vestlandske Auto i 2011, og Haukebø & Rødseth i 2017.

 

Med utspring fra T.Sildnes Bil på Eide har Auto 8-8 konsernet nå samlet fire tradisjonsrike bilselskaper under samme eierskap. Vi jobber i en av verdens mest innovative bransjer, og har sett verdien av å samle krefter for å kunne utvikle oss i takt med kundenes forventninger og behov. Vi ser det derfor som viktig å samle de ulike selskapene i konsernet under samme navn og logo - Auto 8-8. Samtidig er vi stolt over historien til våre selskaper, og ønsker derfor å beholde de gamle, lokale navnene i navnestrukturen” sier konsernsjef Terje Sildnes.

Fremover
Auto 8-8 konsernet vil etter navnebyttet fremstå med felles profil i hele Møre og Romsdal. Fra før driver Auto 8-8 på to lokasjoner. Dette er Auto 8-8 Sildnes & Halaas i Kristiansund og på Eide. Samlet vil Auto 8-8 konsernet telle 110 ansatte, ha en årlig omsetning på rundt 600 millioner kroner, og stå for et årlig salg av omkring 2200 nye og brukte biler.

”Auto 8-8 Haukebø & Rødseth har som målsetning å ha de mest fornøyde bilkundene i vårt distrikt, både i bedriftsmarkedet og på personbilsiden. Navnebyttet og felles profil, vil styrke integrasjon og samarbeid på tvers av selskapene, som vil være viktig i arbeidet med å skape den beste kundeopplevelsen” sier daglig leder i Auto 8-8 Haukebø & Rødseth AS Lars Erik Brandshaug
 

Auto 8-8 Haukebø & Rødseth AS forhandler bilmerkene Ford, Mitsubishi og Subaru.
 

Kontaktperson

For ytterligere informasjon, ta kontakt med daglig leder Lars Erik Brandshaug på telefon 71 20 37 14/ Epost