Kundene til Vestlandske Auto viste stor giverglede på dekkskiftedagen og bidro med hele 12000 kroner til barn og unge på Ålesund sykehus.

I flere år har Vestlandske Auto invitert sine kunder til gratis dekkskiftedag. Da sommerdekkene skulle på i år ble kundene oppfordret til å gi 100 kroner hver i gave til barne- og ungdomsavdelingen på Ålesund sykehus. Kundene lot seg ikke be to ganger og ga så det luktet svidd.

Stor giverglede
– Bare positive tilbakemeldinger og stor giverglede. Utrolig kjekt å kunne bidra til et slikt formål, smiler Roar Måseide, adm. leder for Vestlandske Auto.

Etter en lørdag med dekkskifte skiftet 12000 kroner eiere som en gave til avdelingen som behandler syke barn og unge.

Overveldet
– Helt fantastisk. Alt vi får inn av midler går rett til barn og unge under behandling. Det kan være alt fra leker, trehjulssykler eller lekestativ. Men denne gangen skal vi kjøpe inn nye premier til barn som har vært inne til kontroll, forteller en takknemlig og overveldet barnesykepleier Heidi Skillestad.

Oppfordrer andre
Nå oppfordrer Vestlandske Auto andre bedrifter til å gjøre det samme og bidra med penger til barn og unge på sykehus.

– Det er ikke så mye som skal til, men det betyr så utrolig mye for dem som mottar disse pengene. Det koster lite å glede så mye. Vi håper at dette kan bli en trend, og vil gi en ekstra takk til våre kunder som viste så stor giverglede, sier Roar.